Home Mijn begeleiding Voor wie Resultaten Reacties Yolanda Contact
 


Coaching - Zelfreflectie - Bewustwording

Mijn naam is Yolanda Versteeg (1962).Nu terugkijkend heeft het begeleiden van mensen altijd al mijn interesse gehad. Ik ben opgeleid tot fysiotherapeute bij Thim van der Laan in Utrecht en heb daarna in Duitsland en in Oregon, USA gewerkt. Na terugkeer in Nederland kwam een ommekeer, ik kreeg te maken met veel angsten en kon een lange tijd niet werken.

Door mijn angsten ben ik op zoek gegaan naar een manier om deze definitief achter mij te laten. Eén ding werd mij duidelijk, ik was het houvast in mijzelf totaal kwijt. Mijn eigen 'herstelervaringen' hebben mij zicht gegeven op de weg die nodig is om daadwerkelijk weer een stevigere en ook blijvende basis te ontwikkelen. Deze periode heeft ervoor gezorgd dat mijn voorkeur steeds meer op het innerlijk begeleiden van mensen kwam te liggen.

Aanvullend op mijn eigen ervaringen ben ik de opleidingen Kunstzinnig en Dynamisch Coachen in Breda en de leerweg Energetische Therapie te Sneek gaan doen. Nu heb ik eigen unieke manier van begeleiden ontwikkeld om het houvast in mensen te vergroten.


Energetische begeleidingspraktijk Yolanda Versteeg - Reehoeve 9 - 3831 TH Leusden - 033-4946502