Coaching - Zelfreflectie - Bewustwording

Esther – november 2012
Toen ik te kampen kreeg met paniekaanvallen kwam ik bij Yolanda terecht. Haar site sprak me aan, omdat ze ervaringsdeskundige is.
Hoewel ik zelf al vele wegen had bewandeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfs een intensieve opleiding had gevolgd, was ik toch behoorlijk vastgelopen.
Door Yolanda heb ik ontdekt dat er achter mijn angsten heel veel verdriet schuil gaat. Ik ben me steeds meer bewust geworden van patronen. En dat terwijl ik dacht dat ik er al lang mee had afgerekend!
Ik heb het gevoel dat er nu daadwerkelijk iets verandert. En dat gebeurt door me steeds af te vragen: wat gebeurt er nu, wat voel ik. Het is geen makkelijke weg. Soms overvalt me de heftigheid van de pijn die schuil gaat achter de angst. Maar steeds voel ik ook dat het voor mij de goede weg is. Dat ik op deze manier écht los kom van patronen die niet (meer) bij mij horen. Ik heb het gevoel dat deze methode echt naar de kern gaat, naar mijn essentie. Zodat ik uiteindelijk echt kan en durf te zijn wie ik werkelijk ben.
Ik ga nu 1x per 5 weken naar Yolanda. In de tussenliggende periode ben ik aan het voelen en ervaren. Soms komen er vragen op. Vaak valt alles op zijn plek als ik bij Yolanda komt. Dan klopt het verhaal weer en snap ik waarom het soms even minder goed gaat.

terug naar reacties


Energetische begeleidingspraktijk Yolanda Versteeg - Reehoeve 9 - 3831 TH Leusden - 033-4946502