Coaching - Zelfreflectie - Bewustwording

Wies - oktober 2012
Een paar jaar geleden had ik het gevoel dat ik veel te weinig draagkracht had, om de draaglast in mijn leven aan te kunnen. Er waren veel spanningen in mn leven, het was een chaos in mn gevoelsleven, ik was mezelf volledig aan het kwijtraken. Mn lichaam reageerde met veel (psychosomatische) klachten. Toen heb ik contact met Yolanda gezocht, omdat haar manier van werken me erg aansprak.
Als ik bij Yolanda kom, vertel ik hoe ik me voel, hoe het met me gaat. Yolanda bespreekt dat op een heel bijzondere manier met me vanuit een totaal mens beeld. Lichaam en geest zijn n. Ze voelt ontzettend goed aan wat de kern is van wat ik vertel, waardoor je denkt: ja, zo is het, daar komt dat vandaan, zo werkt dat bij mij.
De sessies van Yolanda hebben mij het gevoel gegeven dat ik het zelf doe met wat zij mij laat ervaren en helpt in te zien. Door patronen in je leven te leren herkennen, te benoemen, maar vooral door me te laten voelen dat het klopt, voel ik me ondersteund. Het verdriet, de vermoeidheid, de angst voor wat er naar boven komt is soms best moeilijk. Ik leer te vertrouwen op mezelf, omdat ik voel dat mn basis, de verbinding met mezelf weer gelegd wordt. Het mooie vind ik dat het voelt als een blijvende verandering, een thuiskomen bij jezelf en dat voelt zo goed!
Na elk gesprek ga ik met nieuwe inzichten, nieuwe energie en rust weer naar huis. We spreken elkaar om de 3 4 weken, maar ik mag Yolanda tussen door bellen als het even niet gaat. Met een kort telefoon gesprek kan ze me dan weer terug zetten in mn kracht, door me bewust te maken van het proces waar ik in zit en me te laten voelen hoeveel beter het met me gaat.

terug naar reacties


Energetische begeleidingspraktijk Yolanda Versteeg - Reehoeve 9 - 3831 TH Leusden - 033-4946502